În română | На русском
Imobile.md

Autentificare utilizatori


Statistica

Anunţuri astăzi: 0
Total anunţuri: 10

Se vinde apartament complet mobilat

70.000 EUR


ID: 51599
Localitate: or. Bălţi
Suprafaţa:
Adresa: coneva
Descriere: Spre vînzare apartament cu 2 camere, replanificat în design individual în 3 camere (vedeți în fotografie), stil Loft, etaj 4 in bloc de 7 etaje, complexul locativ situat pe Strada Conev, Marshal. Blocul este situat în zona confortabilă și liniștită. Este orientat către sud, sud-est, este luminos și cald.
În apartament se intră printr-un coridor comun, deschis cu acces direct in salonul apartamentului. Salonul este spațios, tip deschis si un dormitor comod cu mobilă la comandă. Bucătăria este de tip deschis bine aerisită. Suprafețele de lucru de la bucătărie și din baie sunt din piatră de granit natural. Baia este in stil italian cu jacuzzi.
Toata mobila din apartament este facuta la comanda (Se vinde tot cu mobilă).
Pardoseli - cu parchet in camere, iar in baie si bucatarie gresie italiana VERSACE VENEZIA calitate superioară. Lucrări interioare și materiale de constructie de calitate superioara italiana. În apartament este încălzire autonomă.
Apartamentul este amplasat într-o zonă cu infrastructura foarte dezvoltată cu acces liber la transportul public. În curte este amplasat teren de joacă privat pentru copii și spațiu deschis privat pentru parcarea automobilelor a rezidenților din zona dată.
P. S.: Cedăm la preț cumpărătorului real
Contacte:
Olesea
tel:
gsm: 069045389
Data: 29.07.19 Vizionări: 837